mandag den 3. juni 2013

Sikke en fest, vi har haft nu i nat...

Åh ja åh ja åhhh!

I lørdags holdt min kæreste og jeg en skøn dobbelt fødselsdag for alle vores venner. Og da det var en af den runde slags, så gjorde vi lidt ekstra ud af det med stor fest med 40 personer til spisning. Det var en skøn fest lige, der forløb lige som planlagt.

Vi pyntede op i lokalet med hjælp fra mine forældre og søster i løbet af eftermiddagen. Så lige hjem i bad og retur til lokalet i tid til at hilse på de to tjenere og se at velkomstdrinken blev skænket. Da gæsterne kom var jeg meget tilfreds med rammerne for vores fest. Jeg har taget et par billeder af oppyntningen, men billeder fra festen må blev glemt i farten.

Bordpynten. Tyk grøn papirsdug fra Duni. Pyntet med en af de cirkelguirlander, jeg tidligere har vist frem. Store fyrfadsstager med farvede lys, som matcher guirlanderne. Blomsterne har min mor stået for at binde. Tak mor!

Mine yndlingsblomster på denne tid af året - rhododendron fra mine forældres have.


Gavebordet med samme dug og blomster som bordene.

Bardisken fik også et par cirkelguirlander. 

Vinduerne blev også pyntet med cirkelguirlander. De kan virkelige bruges mange steder.

For at markere hvor festen blev holdt, havde vi pyntet trappen med bøgegrene og flag.

Søndagen blev brugt på afslapning i sofaen med et par hyggelige film efter kærestens valg. Og så havde vi lige en lille tur ned til festlokalet og hente alle vores gaver, resterende drikkevarer og pynt. Rengøringen havde vi heldigvis betalt os fra. Jeg troede egentligt, at jeg ville have overskud til at skrive et indlæg i går (fra sofaen), men jeg var alt for mæt af oplevelser og indtryk.

Jeg har allerede taget en af vores gaver i brug - fine fine æggebægre fra Royal Copenhagen. Så nu er der blødkogte æg.


De næste par dage, vil jeg vise lidt mere fra festen. Jeg har blandt andet kreeret endnu et drinkkort, som var flittigt i brug i løbet af aftenen.

2 kommentarer:

  1. Det ser virkelig fint ud. Jeg fylder selv 30 i år, så jeg modtager gerne inspiration. Hvor blev festen holdt henne?

    SvarSlet
  2. Tak, Rikke B - synes også selv, at det blev en skøn fest. Vi holdt festen på Østerbro: http://www.freezone-catering.dk/. Du må gerne skrive en mail til mig, hvis du vil høre mere om det: femthe@gmail.com :-)

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...