tirsdag den 6. marts 2012

Craft it forward - vil du være med?

Så er jeg klar til at løfte sløret for alle de fine ting (synes jeg selv), som jeg har lavet til Craft it forward. Håber I vil lege med...


Hvad kan du vinde?
 1. Fire flotte kort med teksten "Tillykke".
 2. To flettede stjerner ala Femthe.
 3. Broderi i ramme med Super Mario.
 4. En fin patchworkbold.
Hvad skal du gøre for at være med?

Ja du skal bare kommentere her på indlægget og fortælle hvilken hjemmelavet gave, du gerne vil have og send samtidig en mail til mig med din adresse på femthe@gmail.com, og så sender jeg den til dig. Det er først-til-mølle, så skynd dig at byde ind, hvis du vil være med:-)

Når du deltager, forpligter du dig samtidig til at sende stafetten videre på din egen blog, så fire nye deltagere kan være med samt sende en gave retur til mig.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte gaver.


1. Jeg har lavet fire fine kort med stor omhu. Det var faktisk lidt en udfordring at lave kort uden at have en modtager i mente, men jeg synes selv resultatet er ret fint. Der er to i drengefarver med blåt/sort bånd og to i pigefarver med lilla bånd. Der hører naturligvis kuverter med til alle fire.


2. Flettede stjerner er i juletiden lidt et kendetegn for bloggen her og selvom det er lidt udenfor sæsonen synes jeg alligevel jeg vil sætte et par stjerner på højkant. De er flettet i sølv, men er du mere til en anden farve, kan vi også finde ud af det. Så vil der lige være lidt produktionstid, da jeg pt. kun har sølv på lager.


3. Der er også mulighed for at få lidt "kunst" til børneværelset i form af en broderet Mario og en tilhørende tekst med en lille ond gumba lige til at hoppe på. Min kæreste synes bestemt at det er den allerbedste gave og blev næsten fornærmet over, at jeg kunne finde på at give den væk. Jeg håber den kan vække lige så meget lykke hos sin nye ejermand. Den er baseret på dette mønster, men der ligger stadig et stort arbejde i at finde den rigtige farve tråd for ikke at ende med 50 forskellige - så er du advaret, hvis du selv vil i gang.


 4. En fin lille patchworkbold syet i hånden med papstykker og det hele, så den fin og rund. Den siger ikke noget, men der er tilgengæld en masse forskellige stropper i syningerne, så der er noget for de små babyfingre at lege med. Stoffet er blandt andet fra Malika og Rosa.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne deltage. Jeg vælger kortene, hvis det kan lade sig gøre :)

  SvarSlet
 2. Hej
  Jeg vil også super gerne være med, jeg byder ind på billederne.
  Vi er de store mario fans på matriklen og de vil blive at finde i kreahjørnet.
  Knus Sus

  SvarSlet
 3. Hej Helle og Sus,
  Jeg er så glad for, at I vil være med. Det er altid spændende, om de gaver jeg har lavet overhovedet er interessante:-)
  @Helle - jeg kan ikke se din adresse i din mail, så før jeg har den, kan jeg ikke sende dem til dig:-)
  Kram Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Mette

   Vil du kikke forbi suskahl.dk

   Craft it forward.

   Slet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...