mandag den 28. november 2011

Flere stjerner - denne gang i stofbånd

Jeg ved ikke om det er en rigtig stjerne eller snarere et hjul, men jeg skal prøve det!

Er de ikke fine! Jeg er helt sikker på, at jeg kan finde nogle båndrester til dette projekt... Og så er det bare seks knuder og en klat lim.


Det var én...


Det var to... Er du stadig i tvivl, så læs mere her

onsdag den 23. november 2011

Pusler med gaver

Jeg har rigtig fået rodet mig ind i en masse ting på det seneste. Det er super hyggeligt, men også lidt stressende eftersom jeg tager på  ferie på søndag og inden da skal jeg helst have
  • sendt en pakkelegsgave til unikarinas pakkeleg
  • en pakkelegsgave klar til min mor
  • fem gaver til "Craft it forward", som jeg fik i sidste uge fra Alice.


Jeg fletter stjerner og gør ved. Nu håber jeg snart, jeg er klar til at løfte sløret for de fem pakker, der indgår i "Craft it forward"...

mandag den 21. november 2011

Weekendens skønne køb...

Efter en skøn weekend er det vist tid til at gøre indkøbene op. Der var så mange lækre ting, og også nogle som jeg nu fortryder, at jeg ikke købt. Men her er hvad jeg fik med hjem og bestemt ikke nogen fortrydelse på den konto.


Jeg købte en burka til min telefon af Asli - den kom i brug med det samme. Og så kan jeg slet ikke stå for Janes charmerende streg, så med hjem kom også et par nisse-gavemærker og en broche.

Hvis jeg havde børn ville jeg nok også have forelsket mig i Lauras fantastiske hæklede pølser, Cocio og hotdogs.


Og hos Ditte blev det til to par retro øreringe i forskellig farver. Jeg glæder mig allerede til at bruge dem til at pifte et sort outfit op. Den fine skål er købt hos Charlotte med Mors Kludefabrik, men jeg tror måske hun havde en veninde med, som var ophavsmanden til skålen. Ih hvor irriterende ikke at have styr på fakta... Giv endelig lyd fra dig, så jeg kan opdatere med korrekt link.


Jeg har også købt et sæt fantastiske øreringe, som bestemt skal på i juledagene. Og til julefrokosterne skal der stjerner i håret. Det hele er købt hos Marija, der så vidt jeg ved ikke har en blog, men kan findes på Amio.

Og sidst men ikke mindst købte jeg nogle glasophæng fra ByLundskov.dk. De er bare så fine. Nu må vi se, hvor de skal hænge.


I morgen vil jeg fortælle om en meget spændende person, jeg mødte på markedet... Hun kunne noget med at flette!

Julemarked og pincettens vilde hjemrejse

Igår hyggede jeg mig så meget på markedet, at jeg var lige ved at glemme tiden og misse mit tog hjem til København. Jeg endte derfor med at kaste alle tingene ned i min taske og hurtig afsked med alle og afsted. Da jeg så sad i toget og ville flette færdig var pincetten væk. Gode råd dyre... Stjernen måtte vente. Nu er pincetten dukket op igen... I min pose med snacks af alle steder.

Hvordan den er havnet der er et godt spørgsmål...
Published with Blogger-droid v1.7.4

søndag den 20. november 2011

Julemarked i Horsens var skønt

Er netop hjemvendt fra Horsens og årets skønneste julemarked. Lis og Trine havde sørget for fantastiske rammer i et nyt kulturhus i Horsens og både ude og inde var udsmykningen gennemført! Der var super mange skønne stande, som jeg vil fortælle mere om senere. Ville bare lige dele min begejstring...

Næste gang må jeg vist også være med som udstiller:)
Published with Blogger-droid v1.7.4

lørdag den 19. november 2011

Så er jeg klar til julemarked i Horsens

Jeg sidder i toget på vej til Horsens, hvor jeg glæder mig til en møde en masse dejlige mennesker og blive fristet til at købe en masse lækre julegaver. Nu er jeg klar med en stak håndskrevne visitkort... Bare lige for at I kan huske mig, når I kommer hjem.

Håber vi ses...
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag den 18. november 2011

Alternativ flettemetode til den kompakte stjerne

Jeg kan ikke undgå at lægge mærke til den stigende trafik på sitet. Det er juleforberedelserne og stjernefletning, der trækker. Særligt mine to DIYs til de tredimensionelle stjerner er velbesøgte. Fedt!

Som den færdige stjerne ser ud hos CC Hobby, hvor jeg har fundet vejledningen
Jeg har i mellemtiden fundet en vejledning til en alternativ måde at flette den kompakte stjerne. Den tester jeg lige i øjeblikket - du kan også lege med lige her. Jeg har kastet mig ud i en stjerne flettet i gavebånd som jeg plejer. Det ser ikke ud til at gå særlig godt. Jeg tror der skal rigtige stjernestrimler på banen. Det må blive næste forsøg - i morgen måske.

Her er status på dagens forsøg - som du nok kan se, kan jeg slet ikke stramme den til.


Nu må vi se, om jeg får en stjerne ud af det til sidst...

onsdag den 16. november 2011

Craft it forward

Craft it forward er landet hos mig! Og det er bare den mest fantastiske pakke, Alice har komponeret til mig. Jeg har fået de fineste øreringe, som jeg har flashed hele dagen i dag på arbejdet.

Og så indeholdt pakken en lille bonus - tre utrolig fine, emaljerede knapper med Alices personlige stempel på bagsiden. De er bare så skønne. Nu skal jeg bare finde det helt rigtige sted at bruge dem, så jeg ser dem ofte og kan glæde mig over dem hver eneste gang.


Her kan du selv se, at jeg har øreringene på - jeg er dog ikke så god til at fotografere mig selv. Det kræver vist lidt mere øvelse, haha.

Men som Alice formulerer det, så slutter legen ikke her. Den skal nemlig sendes videre. Jeg kommer med et opfølgende indlæg en af de kommende dage, hvor stafetten gives videre, og hvor du kan se mine bidrag, som skal sendes ud i verden til herlige kreative sjæle. Hold øje med bloggen, hvis du vil være med...

tirsdag den 15. november 2011

Lækkerier hos Rie Elise Larsen.... Du kan nå det igen i morgen

I dag har jeg været til lagersalg hos Rie Elise Larsen, som jeg også annoncerede her.

Og sikke en masse lækkerier, jeg kom hjem med. Det var godt nok svært at begrænse sig... Se selv - og det bedste er, at hun har åbent igen i morgen, så hvis du er i nærheden af Frihavnen, kan du nå det igen i morgen, hvor der igen er åbent fra 11-19.


Jeg kan kun anbefale det:-)

torsdag den 10. november 2011

Pakkepost på vej og en pakke modtaget


Så har jeg været på posthuset med noget til to pakker til henholdsvis Pia og Tina. Jeg nåede kun lige at snuppe et hurtigt billede af den ene af pakkerne i går morges. Håber de kommer frem i hel stand og indholdet falder i god jord:-)

Faktisk har jeg lidt dårlig samvittighed for jeg har slet ikke fået vist Tinas gave frem her på bloggen, men det kan jeg heldigvis lave om på. Bare se her, hvilke herligheder, Tina sendte til mig...


Et stykke lækkert stof, øreringe med fine perler en pakke med flotte grafiske mønstre samt en masse dejlige skum- og filtdimser, som kan bruges til mange sjove ting. Til sidst skal også lige nævnes de to fine træklemmer med hjertene og blomsterskiltet og pakken med perler.

Jeg glæder mig til at lege igen, nu hvor lejligheden så småt er ved at ligne sig selv igen.

Vil du være med i pakkelegen, så skriv en kommentar til dette indlæg, og send mig en mail på femthe@gmail.com med din postadresse, så sender jeg en pakke til dig. Der er plads til hele fire deltagere, da jeg pludselig kom til at deltage i to sideløbende, så kom frit.

Reglerne har jeg beskrevet her, hvis det er første gang, du støder på bloglegen. Når jeg nu læser reglerne igen, så har jeg da vist forbrudt mig mod regel 1 om at vise pakken frem på bloggen ved modtagelsen. Undskyld Tina:-(

onsdag den 9. november 2011

Deltager i den kreative pakkekalender

Karina står endnu engang bag den kreative pakkekalender og det er bare super fedt. Jeg synes det var så hyggeligt sidste år, så jeg er selvfølgelig med igen. Er du også med? Du kan nå at tilmelde dig helt frem til d. 12. november ved at sende en mail til hende - se mere på hendes blog...



Du kan se her, hvad jeg sendte sidste år til Mia og her og her, hvad jeg modtog sidste år fra Rikke. Ih hvor jeg glæder mig til jul! Jeg er dog ikke sikker på, at jeg har mod på en julekalender af samme dimensioner som sidste år, men mon ikke jeg finder på noget:-)

tirsdag den 8. november 2011

Lagerslag hos Rie Elise Larsen...

Hos Frk. NØ, har jeg opsnappet dette billede, som jeg da lige vil dele med jer:-)


Jeg skal i hvert tilfælde forbi... Kommer du?

torsdag den 3. november 2011

Juleforberedelser og inspiration på nettet

Jeg kan bruge timer på at surfe på nettet og søge gode ideer til fremtidige projekter - mange bliver aldrig udført... Hmm - måske er der noget galt med tidsforbruget på det ene frem for det andet... Nå men jeg vil da lige dele et par links med jer.

Fine til- og frakort, hvor mange også kan laves med børn


Fine pakker i isblå farver



Mange fine ideer til at sætte bånd på gaverne, så de allesammen bliver små kunstværker:



Og ideer til små gaver


Hvor er der bare mange ting, som jeg gerne ville lave, hvis bare tiden var der... Måske kommer der mere tid i de næste uger, når vi har fundet os på plads i lejligheden igen efter håndværkernes indtog og tilbagetrækning igen. Desværre sker tilbagetrækningen i to etaper, så ja vi har fået stue, soveværelse og køkken igen, men badeværelset er byggeplads lidt endnu til det nye nedsænkede loft er færdigt.

Hvor bliver det bare dejligt at få sin lejlighed for sig selv igen... Og få tid til kreative sysler frem for pakke ned og ud igen, flytte rundt på ting, pakke i plastik, gøre rent og male. Puha bliver helt forpustet ved tanken om den sidste uges anstrengelser.

Glæder mig til snart at kunne vise lidt frem på bloggen igen:-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...