torsdag den 28. oktober 2010

Flettet taske med led i lige den størrelse, du ønsker

Arbejdet med at flette min nye fine taske satte gang i mine næsten glemte matematikkundskaber. Helene opererer med to størrelser led til sine tasker, men så vidt jeg kan gennemskue, kan ledenes størrelse varieres som man ønsker så længe de holder formen. Man skal selvfølgelig tage materialets tykkelse i betragtning, når man vurderer størrelsen af leddene.

lørdag den 23. oktober 2010

En flettet taske...

Jeg har længe ønsket mig en sølvfarvet håndtaske - en taske, der kan gå til lidt af hvert. Og Helene fra genbrugblirguld inspirerede mig til at kaste mig ud i at flette en selv. Det har taget mig lidt tid - i særdeleshed at samle den fornødne mængde emballage. Det er faktisk ret hyggeligt at folde og flette leddene - næsten ligesom at flette julestjerner.tirsdag den 19. oktober 2010

Computer gavekort

Som fattig studerende, gælder det nogle gange om at være lidt kreativ. Til en 60 års fødselsdag blev gaven derfor til et gavekort på hjælp til køb og opsætning af computer. Selve gavekortet blev ud-formet som en lille netbook og resultatet blev overraskende godt.

Fremgangsmåde
Via Google billedsøgning, fandt jeg tastatur og skærm til en Lenovo Thinkpad, som er relativ firkantet og nem at arbejde med.

I Photoshop lagde jeg en hvid baggrund på selve skærmen og fandt diverse computerlogo via Google billedsøgning. Da opløsningen via Google ikke er alt for god, blev logoerne holdt relativt små.

Tastaturet blev brugt til selve teksten på gavekortet. Ved første øjekast ligner det et helt almindeligt tastatur, og det tog da også lidt tid, før fødselaren opfangede forskellen. Ved at kopiere de enkelte taster og indsætte blanke taster som mellemrum, står der: "Kære (Sviger)far. Indløs dette til PC support m.m."

onsdag den 13. oktober 2010

Æske med pynt - opbevaring af tapetrester

Jeg går i høj grad ind for genbruge - dels skåner det miljøet og dels giver det flere muligheder for kreative udfoldelser for næsten ingen penge. Jeg har her genbrugt plasticemballagen fra nogle kager. Æsken vil jeg bruge til at samle stumper af tapet og papir, som stadig er en størrelse, hvor de kan bruges i andre sammenhænge.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...