tirsdag den 19. oktober 2010

Computer gavekort

Som fattig studerende, gælder det nogle gange om at være lidt kreativ. Til en 60 års fødselsdag blev gaven derfor til et gavekort på hjælp til køb og opsætning af computer. Selve gavekortet blev ud-formet som en lille netbook og resultatet blev overraskende godt.

Fremgangsmåde
Via Google billedsøgning, fandt jeg tastatur og skærm til en Lenovo Thinkpad, som er relativ firkantet og nem at arbejde med.

I Photoshop lagde jeg en hvid baggrund på selve skærmen og fandt diverse computerlogo via Google billedsøgning. Da opløsningen via Google ikke er alt for god, blev logoerne holdt relativt små.

Tastaturet blev brugt til selve teksten på gavekortet. Ved første øjekast ligner det et helt almindeligt tastatur, og det tog da også lidt tid, før fødselaren opfangede forskellen. Ved at kopiere de enkelte taster og indsætte blanke taster som mellemrum, står der: "Kære (Sviger)far. Indløs dette til PC support m.m."

Den sorte farve på computeren er svær at få helt sort, på en almindelig blækprinter. Det er derfor en god idé at ofre lidt på et farve laser print, da resultatet bliver markant bedre og mere troværdigt.

Det hele blev printet på A4 papir, klistret på 1 mm tykt karton med spray mount lim og efterfølgende skåret alt overflødigt fra i kanterne. Til sidst blev "computeren" sat sammen med tape, så den kunne åbnes som en rigtig computer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...