tirsdag den 21. januar 2014

Ugens gaveinspiration # 3

I denne uge vil jeg gerne dele en gaveindpakning, som jeg har givet i en særlig anledning. Kæresten og jeg var i lørdags til 30 års fødselsdag, og festen havde udklædningstema - "kom som en filmkarakter".

Vi var top-koordinerede som par i bedste Star Wars stil. Kæresten som Darth Wader og jeg som Princess Leia. Og inden en über-starwars-fan påpeger det, så er jeg klar over, at det er far og datter. Men synes ikke, der var så mange kvindekarakterer i det univers at vælge imellem.

Nå men tilbage til gaveindpakningen. Den skulle selvfølgelig også være inden for temaet...


Jeg har altid synes ideen med mellemlægningsservietter som gavedekoration, men jeg har aldrig rigtig fået købt nogle. Måske fordi jeg i virkeligheden synes de er sjuskede udskåret, når jeg kommer tæt på.

Her har jeg derfor selv været i gang med at klippe et papirklip  med en scout-trooper. Jeg synes selv, at den er blevet ret god.

Indledningsvist ville jeg gerne have sat den på en sort baggrund, men det var ikke lige i gemmerne. Jeg er rigtig glad for mit valg af sølvfarvet papir, for jeg kan godt lide, at kontrasten ikke er alt for voldsom. Og da det var en kvindelig modtager, blødte jeg udtrykket lidt op med pink snor.

How to
Klip et papirklip enten med Star Wars tema eller et andet mønster.
Pak gaven ind i papir, der ikke er alt for mønstret - så kommer papirklippet bedst til sin ret. Hvis du alligevel vælger mønstret papir, må dit papirklip gerne have mange hele flader, så det giver kontrast og ro for øjet.
Lim papirklippet på gaven med en limstift, så den går rundt om den ene side af gaven.
Bind murersnor to gange rundt og bind en sløjfte.

Vil du se, hvordan jeg gjorde? Så kig med imorgen.

Indlægget er en del af en ny serie på Femthe kaldet Ugens gaveinspiration, et ugentligt indlæg med inspiration til smukke at skabe gaver. 2014 bliver året for flotte gaver!

4 kommentarer:

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...