mandag den 11. marts 2013

Sofapuder

Jeg er nået lidt længere i mit syprojekt. Det er faktisk meget rart at have en bagkant at arbejde efter. Jeg har lånt min mors gode symaskine i et par uger, men da hun jo skal have den igen snart, så må jeg jo heller se at få syet en masse.

Jeg viste en forside med trekanter frem her - nu er den blevet færdig og har fået følgeskab af endnu en i grå og lilla. De er blevet ret gode, hvis jeg selv skal sige det!


Her ligger de på vores nye sengetæppe, som vi fik i julegave for et par måneder siden. Faktisk er det tæppets skyld, at vi nu skal have nye puder, og så forelskede jeg mig i trekanterne - egentligt mest til sofaen, men de ser også ret fine ud på sengetæppet...

Måske skal de have lov at blive der? Hmm.

Næste step er de mere traditionelle HAY-puder med knapperne, som jeg oprindeligt havde planlagt til sengen.

5 kommentarer:

 1. Super flotte med de grafiske trekanter, den er jeg vilde med.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Den første drillede helt vildt, men nr. 2 gik lettere. Men der tog jeg også alle forhåndregler og målte og tegnede på bagsiden af stoffet, men det er jo også en læring at gøre sig, når man syr trekanter sammen og gerne vil have hjørnerne til at passe.

   Slet
 2. DEt ser rigtig godt ud - enkelt og fint med trekanterne.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Jeg synes det skulle være lidt anderledes end Ferm Living trekant-puderne. Det var ellers min første tanke. Det passer på en eller anden måde bedre ind hos os med tofarvede puder.

   Slet
 3. Flotte puder - godt gået.

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...