onsdag den 18. juli 2012

Én elefant kom marcherende...

Jeg har arbejdet lidt med en ønskeliste over ting, jeg gerne vil lave. Nu har jeg været i gang med LaRaLils elefanturo til en nær veninde, der lige har fået en dreng. Jeg var forbi og hilse i går, og jeg var solgt.

Så ja en elefanturo skal der til. Også selvom det betyder, at jeg skal kaste mig ud i kunsten at sy på symaskine. Det er ved at være nogle år siden, jeg har syet sidst, så ja jeg må jo nok erkende, at processen bar præg af det. Symaskinen er arvet fra min kærestes onkel, der har haft den stående i kælderen i hvert tilfælde 10 år, så den skulle også lige varme op.


Og så var der fem... De to forreste mangler endnu at få monteret deres cirkus-slag over ryggen, en ellers er syarbejdet ved at være afsluttet. Så er der kun monteringsarbejdet tilbage. Mon ikke jeg har en undskyldning for at komme på endnu et barselsvisit snart...

2 kommentarer:

  1. Hvor er de altså bare søde. Jeg har lige lavet en hund i patchwork, sammensat af 4 store bolde og 6 små. Jeg faldt så over de her ret søde elefanter på nettet og er nu på udkig efter en opskrift på dem. Er det noget du kan hjælpe med?

    SvarSlet
  2. Hej Sabina,
    Tak for din kommentar - elefanterne er super søde:-) Det er Anna med bloggen LaRaLil, der har en opskrift/DIY - du kan finde den: http://laralil.blogspot.dk/2011/11/cirkuselefant-uro-diy.html
    Mvh Anne-Mette

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...