torsdag den 26. april 2012

I ♥ New York

Efter nogle stille dage på bloggen, vil jeg fortælle lidt om vores oplevelser i New York. Ihh, hvor er der bare meget at opleve!

I mine forberedelser til turen (du kan læse mit indlæg om det her), læste jeg Idas rejsebeskrivelse, og det kan ikke siges bedre. Jeg er ligeså begejstret som Ida selvom vejret ikke har været helt i samme liga. På ankomstdagen havde vi 30 grader og høj solskin - dag 2 var også ok med 22 grader og så kom gråvejret og regnen. Men vi var heldigvis forberedt med regnjakker og lange bukser.

På vej til Liberty Island med Manhattan Skyline i baggrunden. Det kan virkelig anbefales at tage derud.

Museet på Ellis Island. Man må give amerikanerne, at de virkelig forstår at indrette gode museer. Det er interessant at se stedet, hvor 25 mio. immigranter ankom til USA for at søge lykken. Mange kom også fra Danmark, og museet har både danske penge og pas i udstillingen. Det er lidt sjovt at tænke på.


Cupcake fra Magnolia Bakery... Den smagte super lækkert. Er du til cupcakes og går turen til New York, så læs også Idas indlæg om must-go steder.

En af de mange store plæner i Central Park. Her er altid mange mennesker - selv på en gråvejrsdag.

Jeg har i lighed med Ida også shoppet løs i New Yorks mange fristende butikker. Jeg vil i de kommende dage fortælle mere om mine fund af gode specialbutikker, anbefalelsesværdige butikker og andre tips.

6 kommentarer:

 1. Ihhhhh jeg vil også til NY!!!!

  SvarSlet
 2. Lyder som om det var har været en kanon tur. Glæder mig til at læse mere om det :-)

  SvarSlet
 3. @ Rikke - gør det! Du vil elske byen. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage.

  @ Alice - Jeg har et par indlæg mere i støbeskeen. Jeg er fuld af ny energi og har masser af idéer til indlæg, så mon ikke bloggen kommer til at blomstre her i den næste tid:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har vist ikke helt fået fuldt med herinde - for havde ikke opdaget at du har været i NY. Hvor ser det fedt ud. Lidt misundelig er jeg - NY er en af drømmedestinationerne for mig :)

  SvarSlet
 5. Tina. Det har også altid været en drømmedestination for mig, og mødet med New York har slet ikke pillet ved den forestilling. Kan kun anbefale at tage af sted - snart:-) Det må da være jeres næste søstertur - billetterne behøver ikke være dyre, hvis man holder lidt øje med priserne.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...