lørdag den 30. april 2011

Sløjfe til håret

Her kommer endnu en kreation fra vores kreadag - et lille hårspænde i lilla læder. Jeg havde svært ved at bestemme mig for om det skulle være en ruskindssløjfe eller ej for begge sider af læderet er bare så lækkert.

Jeg klippede et kvadradiske stykke som du måske kan se på billedet både med for- og bagside opad. Det foldede jeg sammen et par gange for at se, hvor mange folder ville se flottest ud. Dernæst har jeg tapet det sammen med et lillebitte stykke dobbeltklæbende tape i hver fold (nu må vi se om det holder - jeg krydser fingre). Dernæst viklede jeg lidt sytråd omkring for at holde ekstra på det.

Så var det tid til de mere hårdføre metoder - superlim - som jeg brugte til at lime spændet fast med. Som afslutning har jeg sat et stykke læder rundt om sløjfens samling, der går hele vejen ned om spændet også. Bare for at holde lidt ekstra sammen på det. Igen har jeg brugt dobbeltklæbende tape.

Nu må vi se, hvor længe det holder... Det har indtil videre klaret en tur på Lousiana med bravour.

4 kommentarer:

 1. Den er da bare blevet så fin :-)

  SvarSlet
 2. Tak for komplimentet, Alice. Det er helt dejligt at komme igang igen efter en skadespause og travlhed på arbejdet. Det er sjovt som man kan få abstinenser efter at krea-nørde:-)

  SvarSlet
 3. Superflot! Det kan være, jeg aber efter - jeg har lige købt en kæmpepose hårspænder i en genbrugsforretning :-)

  SvarSlet
 4. Gør endelig det, Asli. Det er slet ikke svært, men du har jo også erfaring med læder fra dine fine skindluffer:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...