mandag den 22. august 2011

Æresporten...

Intet bryllup uden en æresport - eller det troede jeg i hvert tilfælde. Jeg blev klogere - det er åbenbart en jysk tradition med en æresport til bryllupper. Eller det var i hvert tilfælde, hvad bryllusgæsterne kunne blive enige om.

Uanset hvad, så kom den til at se således ud. Tadaa!


Den er meget enkel, da det var et enmandsprojekt med en meget stram tidsplan. Det endte dog med, at min mor gav en hånd med at sætte den op - tak for det. Ellers er jeg ikke sikker på, at jeg havde nået det hele.


Det var lidt en udfordring at sætte den op, men jeg gaffatape var den store redning. Og da materialet var tyl gik det fint. Skiltet er lidt utraditionelt malet lyserødt, da gommen havde ét krav til oppyntningen - ingen røde hjerter. Så dette var kompromiset...

Jeg bandt små buketter med pink roser på og sluttede af med et bånd, som jeg var sikker på, at gommen ville kunne lide: Paul Smith bånd. I kender det måske med de fine små striber... Gommen bemærkede det og tilgav det tuttenuttede look. Bruden elskede den, så det var bestemt det hele værd.


Paul Smith var iøvrigt også temaet for oppyntningen til brylluppet, som jeg fortalte tidligere. Det blev super flot.

3 kommentarer:

  1. Åh, hvis jeg nogensinde skal lave en igen håber jeg det bliver en som denne til et bryllup.Den er super romantisk i sin enkelhed. Du kan se den jeg har lavet i weekenden til min brors sølvbryllup.

    SvarSlet
  2. Det er lidt pudsigt, vi har næsten lige haft sølvbryllup og skulle ikke fejre det, troede vi, men .... vi blev klogere. Vores venner kom med æresport og den var pyntet med tyl, bøgegrene og påskeliljer, rigtig smukt ! en måned senere havde vores venner så sølvbryllup og vi går alle ind for genbrug, så op med æresporten med tyl hos dem, der var der så istedet små buketter med forårsblomster.

    SvarSlet
  3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

    SvarSlet

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...