tirsdag den 24. august 2010

Gavekort til stand-up

Skal man til fødselsdag men mangler idéer, kan et hjemmelavet gavekort være en mulighed. Her er gavekortet på frit valg mellem DM i stand up eller Brian Mørk show.Historien bag
Jeg skulle hjem til en god ven, som har haft fødselsdag siden jeg så ham sidst. Han er altid god til at huske fødselsdage, og kommer med gave når vi ses - selvom man ikke holder noget.

Vi har en tradition med, at vi skal ind og se stand-up et par gange om året, men jeg kunne ikke huske, om Brian Mørk var en af favoritterne. Derfor lavede jeg dette kort med print på begge sider, så det blev en lille folder. Reaktionen på gavekortet var: Ih hvor fedt, det glæder jeg mig til! Sig mig, har du selv lavet det? :)

Fremgangsmåde
Gavekortet er lavet i InDesign. Jeg har fundet billeder af de 2 valgmuligheder der skal være, samt et billede til hver mulighed, der kan bryde designet på indersiden. Jeg er startet med at lave indersiden, hvor jeg har opdelt siden i 3 lige store kolonner, så kortet til slut kan foldes til 1/3 af størrelsen.

Der er printet på begge sider på et A4 ark, der efterfølgende er skåret til. På den måde ser det ud som om der er printet helt ud til kanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med. Jeg bliver så glad for en lille kommentar eller hilsen. Ordet er frit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...