onsdag den 31. oktober 2012

Et lille pip

Tiden flyver afsted for tiden, og det går jo op for mig, at bloggen er gledet lidt ud af min bevidsthed. Uden egentligt at ville det.

Jeg har ikke haft den store energi til store armbevægelser, men min forkølelse er ikke sådan at slippe af med. Juleforberedelserne er så småt ved at gå i gang, og det kan man se på blogstatistikken - de flettede stjerner har fået topplacering igen:-) Jeg er også selv gået i flettemode - og jeg har hentet nye forsyninger af gavebånd i Netto (der i denne uge har spoler med 100 m gavebånd på tilbud).


Lige nu forsøger jeg at gøre kål på en rest af pink gavebånd - det er dem, der ligger i forgrunden.

Er du også så småt i gang med juleforberedelserne?

Og forresten, så har jeg i sin tid lagt vejledninger til at flette stjernerne selv her på bloggen:
Den luftige stjerne
Den kompakte stjerne
 

onsdag den 17. oktober 2012

Syg og energiforladt

I den sidste uges tid har jeg ligget på langs i sofaen og snøftet, hostet og spruttet. Ikke sjovt. Energi har der ikke været meget af - dårligt fjernsyn har der været masser af. Nu håber jeg snart at være ovenpå igen, så jeg kan få lidt gang i de kreative sysler igen. I dag er jeg da nået så langt som til at surfe rundt i blogland.


Jeg faldt over dette skønne sengetæppe, som jeg godt gad eje - spørgsmålet er om jeg har tålmodigheden til at sy det... Det tror jeg lige jeg skal tage lidt tilløb til. Men mønsteret et gratis og fundet lige her hos Anna Maria Horner.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...