tirsdag den 24. januar 2012

Bogstaver med korsstingsbroderi

Jeg går og pusler med flere broderier, og faldt lige over denne side, der har en masse fantastiske gratis broderimønstre - herunder 43 forskellige alfabeter. Jeg har selv printet et par stykker, som jeg skal forsøge mig med...

lånt hos Skjerstad

Jeg stødte på mønstrene, da jeg kiggede forbi Skjerstad - en skøn norsk blogger, der skriver om genbrug, retromøbler og ikke mindst broderi.
Måske kender du allerede de gratis broderimønstre - ellers er linket her til dig fra mig:-)

søndag den 22. januar 2012

En hurtig opdatering af lysestager

Masking tape i aktion igen... Denne gang med et rødt tema.


Jeg har oprettet en profil på Pinterest, og nu surfer jeg også rundt der. Det er et fantastisk sted til at finde nye spændende blogs. I dag stødte jeg på en super vejledning til brug af Masking Tape hos Mel Stampz. Hun har iøvrigt en masse spændende vejledninger, som jeg helt sikkert skal kigge nærmere på en af dagene.

fredag den 20. januar 2012

Gave med kort

En af mine kolleger har sidste dag i dag. Derfor har vi samlet ind til en lille gave til hende. Jeg fik æren af købe den - og så kunne jeg lige pakke den ind også. Indpakningen er inspireret af Magasins julepapir, som jeg var så heldig at få fingre i. Jeg synes det er super fint med kontrasten mellem de blanke prikker og den matte lyserøde baggrund.


Jeg kreerede et personligt kort, der matchede gavepapiret. Prikkerne er klippet ud af en rest papir. Og jeg fik lov at lege lidt med mine stempler...

onsdag den 18. januar 2012

94 læsere og en forsinket julegave

I dag har endnu en læser meldt sig på bloggen. Jeg glæder mig over alle jer, der læser med. Nogle gange kan jeg heller ikke lade være med at tænke, at læsere forpligter, men men. Jeg forbeholder mig nu stadig retten til at bruge bloggen som et frirum snarere end et rum med forpligtelser. Og sådan skal det helst forblive.



Jeg har iøvrigt helt glemt at vise en hjemmelavet julegave frem her på bloggen. Den er fra min kusine på 7 år - super cool! Tror jeg har set lignende på blogs gennem året, og nu er jeg selv ejer af den fin skål.

Jeg tror, jeg snart skal til at planlægge en give away og fejre bloggen. Jeg går i tænkeboks...

onsdag den 11. januar 2012

Nyt blogsdesign

Som I nok kan se, har bloggen fået et nyt look her i 2012. Det er Heidi, der står bag, og jeg er bare ovenud begejstret for hendes hjælp. Jeg ville ikke have kunnet gøre det uden - og slet ikke i det tempo! Jeg håber I kan lide det:-)

Det giver mig tid til at pusle lidt med andre ting. Jeg er gået i gang med at forberede Craft it Forward, som har ligget stille her hos mig henover julen... Indtil videre er jeg gået i gang med et broderi - jeg afslører ikke endnu, hvad jeg skal bruge det til, men teksten giver et meget godt hint.


Og så lige et lille sjovt billede fra min dag i dag... Lige pludselig kiggede jeg ud af vinduet og så står der en mand i gården og hopper på et stativ, hvorefter han struer et teleskoprør ud og hejser et kamera op i luften... Sjovt - jeg har altid spekuleret på, hvordan ejendomsmæglere får deres "luftfotos" fra - tror jeg har fundet svaret:-)

fredag den 6. januar 2012

Hverdagsluksus

Jeg øver mig i hverdagsforkælelser. Små ting, der gør dagen til en dejlig dag. I dag nyder jeg min lækre håndcreme, som jeg købte sidst jeg var i lufthavnen. Den kan virkelig anbefales. Den dufter dejlig og trænger hurtigt ind. Ahh luksus i det små!


Hvad gør du i hverdag for at forkæle dig selv? Måske kan du inspirere mig...


Published with Blogger-droid v2.0.2

onsdag den 4. januar 2012

Restemåned...

Godt nytår! Og sikke en brat opvågning efter en uges hygge og afslapning. Jeg tror jeg melder mig i Aslis "nytårsaften bør være en torsdag"-klub. Det ville godt nok have været kærkomment med et par ekstra fridage. Men okay - nu må vi op i gear igen - også her på bloggen.

Helene skriver på sin blog i dag om at bruge rester. Og måske er det slet ikke så tosset en idé. Jeg har også være i gang med at bruge rester af gavebånd til at flette stjerner af. Jeg kan simpelthen ikke overskue at gemme på rullerne helt til næste jul, så nu er de første to ruller transformeret ind til stjerner. Nu vil jeg jo også gøre alvor af det og deltage i et julemarked næste år, så det er måske slet ikke så tosset at have stjerner på lager, så der er lidt at sælge af;-)


Januar er nu erklæret i genbrugs- og restetegnet, så jeg vil forsøge
  • ikke at købe nogle nye materialer
  • kun bruge fra mit velvoksne lager af papir, dimser og dutter
  • lave et genbrugsprojekt... og så måske kigge tilbage på et par tidligere genbrugsprojekter.
Så må jeg vende tilbage til nytårsforsætterne en anden dag. Og snart vender jeg tilbage med Craft it forward...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...